Tivat Leto 2020 | Crna Gora Letovanje

 

Tivat letovanje 2020 | sopstveni prevoz

 

Tivat se nalazi u centralnom delu Bokokotorskog zaliva, ispod lovćenskog ogranka Vrmca (710m), koji se proteže severoistočnom stranom grada. Aerodrom u Tivtu smešten je na polju sa južne strane grada, dok se sa zapadne strane nalazi poluostrvo Luštica.


Ono što turiste posebno privlači Tivtu i zbog čega se odlučuju da letovanje provedu u ovom gradu je pre svega blaga klima i veoma bujna vegetacija. U Tivtu cveće cveta tokom cele godine, a gradski park spada u red najlepših i najvećih u Boki, sa raznovrsnim stablima koje su pomorci doneli iz svih krajeva sveta. Nastao na temeljima starogrčkih naselja, o čemu svedoče brojne arheološke iskopine, Tivat danas predstavlja modernu destinaciju koju turisti posećuju tokom cele godine, a naročito kao destinaciju za letovanje.

 

Tivat letovanje | hoteli i apartmani


Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje 2020 godine u Tivtu ima veliki broj hotela za turiste koji se odluče za letovanje sopstvenim prevozom. Ukoliko se odlučite za letovanje u Tivtu, na raspolaganju vam je mnoštvo hotela.
Ono što Tivat poslednjih godina čini još atraktinvijim jeste svakako luksuzna marina za jahte- Porto Montenegro u čijoj blizini se nalazi mnoštvo restorana, kafea i luksuznih prodavnica.


Turistička agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi za letovanje 2020 godine nudi veliki broj hotela  u kojima letovanje mogu provoditi kako porodice sa decom, tako i mladi.

 

 

 

Crna Gora letovanje 2019 | sopstevni prevoz

Letovanje u Crnoj Gori pruža široku lepezu mogućnosti. Turisti mogu birati grad... Od Ulcinja (koji je nekad bio gusarsko mjesto, a danas predstavlja turistički raj), Bara (grada prepunog istorijskih spomenika, sa novim modernim gradskim jezgrom, lukom, marinom, hotelima), Budve (koja od Buljarice preko Petrovca i Svetog Stefana, pa sve do Jaza, predstavlja turističku metropolu Crne Gore), preko Tivta (mirnog gradića), Kotora (koji je pod zastitom UNESCO kao kulturno umetničko blago), sve do Herceg Novog (turističkog grada punog zelenila, cveća, stepenica i istorijskih spomenika) svaki grad je priča za sebe.

Za one koji vole raznolikost, letovanje u Crnoj Gori pruža mogućnost izbora plaža... od šljunkovitih, peskovitih ili kamenitih, dugih po samo nekoliko metara, stotina metara ili pak kilometara.

Ljubitelji mediteranske kuhinje svakako na letovanju u Crnoj Gori neće biti lišeni mogućnosti da u svakom gradu izaberu za sebe restoran sa domaćom hranom i ribljim specijalitetima, kafić sa divnim terasama i odličnim koktelima. a hotela u Crnoj Gori svakako da nudi veliku mogućnost izbora – od najluksuznijih sa vrhunskom uslugom i lokacijom do skromnijih porodičnih hotela sa odličnim uslugom i prijatnim osobljem. Oni koji posete crnogorsko primorje i jednom letuju u Crnoj Gori  sigurno će imati želju da se u Crnu Goru ponovo vrate.