Gradovi Evrope | putovanje avionom

 

Turistička agencija Odeon World Travel nudi mogućnost putovanja u neke od najlepših evropskih gradova i dalekih destinacija tokom cele godine. Bilo da se odlučite za individualna putovanja ili grupne polaske izbor je zaista veliki. Ove godine pripremili smo veliki broj putovanja autobusom i  putovanja avionom u neke od najlepših i najatraktivnijih destinacija.

 

Proleće je savršeno doba godine za otkrivanje najlepših destinacija u Evropi, zbog toga je turistička agencija Odeon World Travel pripremila veliki broj putovanja avionom koja zauvek ostaju u srcu i duši. Izdvajamo prolećna putovanja i grupne polaske za Andaluziju, Madrid, Lisabon, Rim, Pariz, Kijev i Moskvu. Ukoliko se odlučite da provedete prolećni odmor na nekoj daljoj i egzotičnijoj destinaciji izdvajamo specijalnu ponudu i polazak za Maroko i  Izrael.

 

U ponudi imamo i veliki izbor putovanja autobuskim prevozom po Evropi. Iz ponude zdvajamo polaske za Beč, Veneciju, Budimpeštu, Milano, Toskanu Cinque Terre, Prag, Istanbul, Azurnu obalu, Sardiniju i Korziku. 

 

Za vas smo pripremili i uskršnja i prvomajska putovanja. Izdvajamo polaske avionom i pozivamo vas da provedite Uskrs i Prvi Maj u Istanbulu, Rim, Madrid, Lisabon, Pariz...  Ako želite da to ipak bude na nekoj daljoj destinaciji  za vas smo pripremili pakert aranžman u trajanju od 10 dana za Indiju.

Što se tiče autobuskog prevoza izdvajamo polaske za: Istanbul, Milano, Toskanu, Veneciju, Azurnu obalu i Prag, kao i putovanje Italija/Francuska/Španija obilazak gradova u trajanju od 9 dana.

Ukoliko želite da posetite neku od prestonica Evrope i da se uputite sopstvenim prevozom možete nas kontaktirati kako bi vam napravili idealnu ponudu za individualno putovanje.

 

Svaka destinacija ima određeno doba godine kada je najlepša. U Evropi i našem okruženju postoji nekoliko mesta koja su najlepša za posetu tokom jeseni. Paleta boja od zlatnih, žutih i narandžastih nijansi čini da određene metropole dobiju veoma interesantan izgled tokom ovog godišnjeg doba. Mi smo za njih pripremili paket aranžmane avionskim prevozom. Istanbul, MadridRim, Lisabon, Andaluzija, Pariz, Moskva i Sankt Peterburg učiniće da doživimo jesen kao najlepše godišnje doba. Posebno izdvajamo novi program iz naše ponude, u pitanju je Sicilijanska tura, a više informacija o programu putovanja možete saznati na sledećem linku. Nismo zaboravili ni jesenje putovanje u neku od dalekih destinacija. Izdvajamo polazak za Izrael.

 

Novogodišnja putovanja su većini od nas jedna od omiljenih. Doživite pravu zimsku bajku u nekoj od najglamuroznijih evropskih metropola, u kojoj je praznični duh možda najlepši i najosetniji. Za Novu godinu 2020 pripremili smo putovanja avionom za Madrid i Lisabon.

Pravo vreme za putovanje je uvek, a kada za to imamo određen povod onda je na nama samo da spakujemo kofere i odaberemo idealnu destinaciju.