ZEPTER HOTEL VRNJACKA BANJA
OPIS

Lokacija: Hotel Zepter Vrnjačka Banja nalazi se na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel Zepter je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo je direktno podignut na glavnoj pešačkoj zoni, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana. 

Sobe: Zepter hotel Vrnjačka Banja raspolaže sa Lux soba, Deluxe soba, lux studio soba i Deluxe apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su lux sobe opremljene najsavremenijim i modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Deluxe sobe su opremljene savremenim, modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Lux studio sobe u hotelu Zepter su opremljene sa po dva klasična ležaja i sofom. Deluxe apartmani u hotelu Zepter sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, hola i kupatila. Kompletno su renovirani i opremljeni luksuznim nameštajem. Sve smeštajne jedinice hotela  Zepter imaju kupatilo sa Zepter kozmetikom, fen, TV, telefon, klima uređaj.
 
Hotelski sadržaj: Hotel Zepter svojim gostima pruža restoran gde se moze uživati u raznim internacionalni i nacionalni specijaliteti sa posebnim akcentom na jela koja se pripremaju na Zepter način u Zepter posuđu (zdrav način spremanja, zdrava ishrana). Iz Kristalne sale pruža se pogled na terasu koja se nalazi na vrnjačkoj Promenadi i sastavni je deo restorana, kapaciteta 160-200 sedećih mesta. Gostima su svakodnevno na usluzi naši ljubazni i profesionalni barmeni koji pripremaju razne alkoholne i bezalkoholne napitke i koktele. Terasa (letnja bašta)je kapaciteta je 200 mesta i tokom letnjih meseci nudi razne specijalitete iz Zepter kuhinje kao i veliki izbor pića i koktela, uz svakodnevni muzički program.  Zepter Garden Block pruža čarobnu atmosferu naročito u večernjim satima, ne samo zbog prelepog ambijenta već i zato što predstavlja idealno sklonište od banjske gužve i vreve Promenade.

Sport i zabava: Gostima hotela Zepter su na raspolaganju razni sportsko-rekreativni sadržaji: renoviran zatvoreni bazen sa termalnom mineralnom vodom, đakuzi, sauna, teretana, stolovi za bilijar i stoni tenis i Beauty Centar (Bioptron centar). Hotelska teretana je moderno opremeljeni vežbališni prostor sa više od 30 sprava uz mogućnost vežbanja sa kvalifikovanim instruktorima koji su obučeni za fitness, pilates i korektivnu gimnastiku. Radno vreme Wellness centra je od od 10 – 21h. Bazen u hotelu Zepter je potpuno renoviran zatvoreni bazen sa termalnom mineralnom vodom i đakuzijem, a nakon opuštanja u bazenu možete uživati u sauni. Voda u bazenu se zagreva i ima konstantnu temperaturu od 29-30°C.  Pored bazena nalazi se i nov, moderno opremljen salon za masažu  i kozmetičke tretmane lica i tela, gde gosti hotela mogu uživati  u prijatnom i opuštajućem ambijentu. U ponudi Beauty Centra su: manuelne masaže, tretmani oblikovanja tela, tretmani Bioptron aparatima, otklanjanje viška nagomilanih štetnih materija i masnih naslaga kao i revitalizirajući tretmani kiseonikom (Hiperbarična komora) i ozonom, masaže celog tela (parcijalna, sportska, refleksna, masaža lica…), tretmane tela (SPA tretman, zlatna masaža 24 Ka česticama zlata, vinska terapija za telo …), tretmane lica (dubinska hidratacija, aroma tretman, termo modelaz tretman, aroma i termo modelaz tretman, nega osetljive kože, tretman, kiseonikom, hyaluron tretman …), relax ili relaksacione masaže eteričnim uljim, terapije drvetom-maderoterapija (anticelulit i oblikovanje tela). Wellness Masaže (antistres, anticelulit, ajurveda, chokomint, alge u mulju, piling tela….Obilje sadržaja je prava preporuka za lep odmor u Srbiji za celu porodicu.

 

Konferencijske sale
Usluge lekara
Wi Fi
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Đakuzi
Masaža
Sauna
Teretana
Bilijar
Najam bicikla
Stoni tenis
Hotel Map Title