ZEPTER HOTEL VRNJACKA BANJA
OPIS

Lokacija: Hotel Zepter Vrnjačka Banja nalazi se na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel Zepter je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo je direktno podignut na glavnoj pešačkoj zoni, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana. 

Sobe: Zepter hotel Vrnjačka Banja raspolaže sa Lux soba, Deluxe soba, lux studio soba i Deluxe apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su lux sobe opremljene najsavremenijim i modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Deluxe sobe su opremljene savremenim, modernim nameštajem, s klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba. Lux studio sobe u hotelu Zepter su opremljene sa po dva klasična ležaja i sofom. Deluxe apartmani u hotelu Zepter sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, hola i kupatila. Kompletno su renovirani i opremljeni luksuznim nameštajem. Sve smeštajne jedinice hotela  Zepter imaju kupatilo sa Zepter kozmetikom, fen, TV, telefon, klima uređaj.
 
Hotelski sadržaj: Hotel Zepter svojim gostima pruža restoran gde se moze uživati u raznim internacionalni i nacionalni specijaliteti sa posebnim akcentom na jela koja se pripremaju na Zepter način u Zepter posuđu (zdrav način spremanja, zdrava ishrana). Iz Kristalne sale pruža se pogled na terasu koja se nalazi na vrnjačkoj Promenadi i sastavni je deo restorana, kapaciteta 160-200 sedećih mesta. Gostima su svakodnevno na usluzi naši ljubazni i profesionalni barmeni koji pripremaju razne alkoholne i bezalkoholne napitke i koktele. Terasa (letnja bašta)je kapaciteta je 200 mesta i tokom letnjih meseci nudi razne specijalitete iz Zepter kuhinje kao i veliki izbor pića i koktela, uz svakodnevni muzički program.  Zepter Garden Block pruža čarobnu atmosferu naročito u večernjim satima, ne samo zbog prelepog ambijenta već i zato što predstavlja idealno sklonište od banjske gužve i vreve Promenade.

Sport i zabava: Gostima hotela Zepter su na raspolaganju razni sportsko-rekreativni sadržaji: renoviran zatvoreni bazen sa termalnom mineralnom vodom, đakuzi, sauna, teretana, stolovi za bilijar i stoni tenis i Beauty Centar (Bioptron centar). Hotelska teretana je moderno opremeljeni vežbališni prostor sa više od 30 sprava uz mogućnost vežbanja sa kvalifikovanim instruktorima koji su obučeni za fitness, pilates i korektivnu gimnastiku. Radno vreme Wellness centra je od od 10 – 21h. Bazen u hotelu Zepter je potpuno renoviran zatvoreni bazen sa termalnom mineralnom vodom i đakuzijem, a nakon opuštanja u bazenu možete uživati u sauni. Voda u bazenu se zagreva i ima konstantnu temperaturu od 29-30°C.  Pored bazena nalazi se i nov, moderno opremljen salon za masažu  i kozmetičke tretmane lica i tela, gde gosti hotela mogu uživati  u prijatnom i opuštajućem ambijentu. U ponudi Beauty Centra su: manuelne masaže, tretmani oblikovanja tela, tretmani Bioptron aparatima, otklanjanje viška nagomilanih štetnih materija i masnih naslaga kao i revitalizirajući tretmani kiseonikom (Hiperbarična komora) i ozonom, masaže celog tela (parcijalna, sportska, refleksna, masaža lica…), tretmane tela (SPA tretman, zlatna masaža 24 Ka česticama zlata, vinska terapija za telo …), tretmane lica (dubinska hidratacija, aroma tretman, termo modelaz tretman, aroma i termo modelaz tretman, nega osetljive kože, tretman, kiseonikom, hyaluron tretman …), relax ili relaksacione masaže eteričnim uljim, terapije drvetom-maderoterapija (anticelulit i oblikovanje tela). Wellness Masaže (antistres, anticelulit, ajurveda, chokomint, alge u mulju, piling tela….Obilje sadržaja je prava preporuka za lep odmor u Srbiji za celu porodicu.

 

Konferencijske sale
Usluge lekara
Wi Fi
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Đakuzi
Masaža
Sauna
Teretana
Bilijar
Najam bicikla
Stoni tenis
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan

Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu

- organizaciju putovanja

paket Nova Godina 31.12.-02.01.2022, tri noćenja na bazi polupansiona. Doček Nove Godine sa svečanom večerom i muzičkim programom, uz open bar do 02:00h. Svečana večera obuhvata veliki izbor hladnih predjela, toplih i hladnih jela, domaćih i internacionalnih specijaliteta. Open bar obuhvata paket domaćih i stranih pića: gazirana i negazirana voda i sokovi, domaće pivo, crveno i belo vino, više vrsta rakije, pelinkovac, vodk, džin, šampanjac u ponoć.
Repriza dočeka Nove godine 01.01.2022 koja obuhvata svečanu večeru sa muzičkim programom, bez open bara. Trajanje večere je do 02:00h.
Korišćenje Spa i Wellness centra 

CENA NE UKLJUČUJE:

- boravišne takse na destinaciji (plaćaju se na recepciji hotela) Boravišna taksa po osobi po noći je 135 rsd

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2020-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

 

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br. 1 od 29.10.2021.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2700972, važi od 01.10.2021. god.

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30