ETNO SELO STANIŠIĆI - HOTEL PIRG
OPIS
Lokacija: Moderan hotel visoke kategorizacije zauzima dominantno mesto u kompleksu Etno selo Stanišići. Hotel Pirg 5* je izgrađen u srednjevekovnom stilu i čine ga dve kule od kojih jedna predstavlja repliku Pirg-kule Svetog Save na Hilandaru. Od Bijeljine je udaljen 3 km u pravcu Pavlovića mosta. 

 

Sobe: U sobama i apartmanima hotela Pirg može da se smesti 75 gostiju. U svim sobama gostima su na raspolaganju kupatilo TV, telefon, klima uređaj, internet, mini bar i sef. 

 

Hotelski sadržaj: Hotel Pirg 5* u svom sastavu ima restoran, koktel salu i kongresnu salu, spoljašnji bazen i đakuzi kadu. U kompleksu Etno sela Stanišić se nalaze i tri a la carte restorana. Restoran Konoba je u potpunosti opremljen u etno stilu, sa kaminom i ognjištem. Nalazi se na obali jezera odakle se pruža izuzetan pogled na muzejski deo kompleksa. U ponudi su jela nacionalne i internacionalne kuhinje vrhunskih kuvara. Na ulazu u restoran Konoba, dočekaće vas pogača, so, orasi i rakija koji po srpskom običaju simbolizuju dobrodošlicu domaćina dragom gostu u svoj dom. Moderni restoran Elas je sagrađen u kombinaciji drvo-kamen, a sa njegove prostrane terase pruža se pogled na sportske terene. Krčma Vasojevići, okružena jezerom, prirodom i životinjama, predstavlja savršen kutak za uživanje uz pucketanje vatre iz kamina.  


Sport i zabava:
Gostima hotela Pirg 5*je na raspolaganju obližnji wellness i spa centar Leonida. Savremeni i moderno opremljeni wellness i spa centar kompleksa Etno selo Stanišići se prostire na površini od preko 3500 m2. U njegovom sastavu se nalaze zatvoreni bazeni, bio i finska sauna, parno kupatilo, tepidarijum, knajp staza, potezno vedro, rashladno bure, fitnes centar, solarijum, frizerski salon i salon lepote gde su na raspolaganju različite vrste masaža, tretmana za negu lica i tela, wellness i spa rituala...

Dečije igralište
Internet
Konferencijske sale
Kongresni centar
Prodavnica
Parking
Suvenirnica
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Veštačko jezero
A la Carte restoran
Bar
Picerija
Restoran
Vinarija
Fitnes centar
Parno kupatilo
Sauna
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Fudbalski teren
Mini klub
Teniski teren
Teren za košarku
Teren za mini fudbal
Teren za odbojku
Hotel Map Title