ETNO SELO STANIŠIĆI - WELLNESS LEONIDA
OPIS

Lokacija: Moderan wellness i spa centar Leonida se nalazi u sastavu Etno sela Stanišići i u svom sastavu ima smeštaj  visoke kategorizacije. Povezan je toplom vezom sa hotelom Ras 5*. Od Bijeljine je udaljen 3 km u pravcu Pavlovića mosta.

 

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel se nalaze moderne sobe Wellness i spa centra Leonida. U svim sobama gostima su na raspolaganju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, internet, mini bar i sef.

 

Hotelski sadržaj: Hotel wellness i spa Leonida u svom sastavu ima restoran i spoljašnji bazen. U kompleksu Etno sela Stanišić se nalaze i tri a la carte restorana. Restoran Konoba je u potpunosti opremljen u etno stilu, sa kaminom i ognjištem. Nalazi se na obali jezera odakle se pruža izuzetan pogled na muzejski deo kompleksa. U ponudi su jela nacionalne i internacionalne kuhinje vrhunskih kuvara. Na ulazu u restoran Konoba, dočekaće vas pogača, so, orasi i rakija koji po srpskom običaju simbolizuju dobrodošlicu domaćina dragom gostu u svoj dom. Moderni restoran Elas je sagrađen u kombinaciji drvo-kamen, a sa njegove prostrane terase pruža se pogled na sportske terene. Krčma Vasojevići, okružena jezerom, prirodom i životinjama, predstavlja savršen kutak za uživanje uz pucketanje vatre iz kamina. 

Sport i zabava: Savremeni i moderno opremljeni wellness i spa centar Leonida, kompleksa Etno selo Stanišići se prostire na površini od preko 3500 m2. U njegovom sastavu se nalaze zatvoreni bazeni, bio i finska sauna, parno kupatilo, tepidarijum, knajp staza, potezno vedro, rashladno bure, fitnes centar, solarijum, frizerski salon i salon lepote gde su na raspolaganju različite vrste masaža, tretmana za negu lica i tela, wellness i spa rituala...

 

 

Dečije igralište
Internet
Konferencijske sale
Prodavnica
Parking
Suvenirnica
Spoljašnji bazen
Veštačko jezero
A la Carte restoran
Bar
Picerija
Restoran
Vinarija
Fitnes centar
Parno kupatilo
Sauna
Wellness & Spa
Fudbalski teren
Mini klub
Teniski teren
Teren za košarku
Teren za mini fudbal
Teren za odbojku
Hotel Map Title