VESNA
OPIS

Hotel Vesna predstavlja centralni ceo Termi Topolšica. Sastoji se iz glavne zgrade u kojoj se nalaze standardne sobe i novijeg dela hotela u kome se nalaze modernije uređene superior sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, TV i telefon. Standardne sobe su delimično renovirane, a one koje su okrenute ka bazenu imaju balkon. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i kafe poslastičarnica.

U sklopu hotela je BAZENSKI KOMPLEKS sa atrakcijama za celu porodicu. Gostima je na raspolaganju olimpijski bazen sa vodom temperature od 29° C, kao i kombinovani bazen, koji je jednim delom spoljašnji, sa podvodnim masažama i whirpoolima, gde se temperatura vide kreće od 30 do 36° C. Ovde se takođe nalazi i dečiji bazen. U okviru bazenskog kompleksa nalaze se finska i infracrvena sauna, kao i parno kupatilo.

Spoljašnji vodeni park ZORA zauzima najveći deo kompleksa. Sastoji se od prelivajućih bazena, raznih vodenih atrakcija i tobogana. Lepo uređena terasa i travnata površina oko bazena upotpunjuju doživljaj. Temperatura vode u vodenom parku Zora iznosi do 30° C. Drveni most povezuje unutrašnje i spoljašnje bazene.

Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title