ADAMS BEACH
OPIS

Lokacija: Luksuzan hotel, smešten na privatnoj, jednoj od najlepših peščanih plaža ostrva, u Nissi zalivu. Centar Ayia Nape udaljen je 3 km a aerodrom u Larnaki 53 km. Stanica gradskog autobusa je ispred hotela. Hotel Adams Beach Deluxe Wing namenjen je isključivo osobama starijim od 18 godina.

Sobe: Ima 376 soba i sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi, mini bar, sef i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u sastavu hotela je 5 a la carte restorana (Glasshouse Lounge restoran sa predivnim pogledom na krovu hotela), 5 barova, menjačnica, internet centar, zlatara, prodavnica suvenira i cveća, frizerski i kozmetički salon, rent a car, servis za pranje, sušenje i peglanje veša.

Sport i zabava: Ljubiteljima sporta i razonode na raspolaganju je nekoliko spoljašnjih bazena sa toboganima i vodopadom, tereni za tenis i odbojku na plaži, bilijar i stoni tenis. U sklopu savremeno opremljenog spa centra su: veliki unutrašnji bazen, saune, prostorije za masažu i razne tretmane, đakuzi, solarijum i fitnes centar. Za najmlađe goste uređeno je igralište, bazen, dečiji klub i poseban meni u restoranu.

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Dečije igralište
Dečiji meni
Frizerski salon
Internet
Menjačnica
Mini Bar
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
WI FI u sobi
Zlatara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Solarijum
Bilijar
Mini klub
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title