GRAND RESORT BEACH HOTEL
OPIS

Lokacija: Grand Resort Beach hotel se nalazi na peščanoj plaži u blizini marine, okružen zelenilom i palmama. Udaljen je 3 km od turističkog dela Limasola, 11 km od centra grada i 55 km od aerodroma u Larnaki. Ispred hotela se nalazi stanica gradskog autobusa.

Sobe: Ima 255 soba i suita, sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, aparat za čaj i kafu, radio, wi fi i balkon. Superior i family sobe su veće i luksuznije opremljene, imaju sofu na razvlačenje.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel u svom sadržaju ima još 6 restorana, 3 bara, zlataru, frizerski salon, servis za pranje i sušenje veša i rent a car.

Sport i zabava: Ljubiteljima sportskih aktivnosti i razonode hotel nudi spoljašnji bazen za odrasle i decu, sportove na vodi, teniske terene, stoni tenis i pikado. U sklopu Musses Spa centra je unutrašnji bazen, 9 prostorija za razne tretmane i masaže, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, sauna, fitnes centar i kozmetički salon. Najmlađim gostima je na raspolaganju bazen, igralište i mini klub.

Na plaži
Peščana plaža
Dečije igralište
Frizerski salon
Klima
Mini Bar
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
WI FI u sobi
Zlatara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Tursko kupatilo
Mini klub
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title