VESNA
OPIS

Hotel Vesna predstavlja centralni ceo Termi Topolšica. Sastoji se iz glavne zgrade u kojoj se nalaze standardne sobe i novijeg dela hotela u kome se nalaze modernije uređene superior sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, TV i telefon. Standardne sobe su delimično renovirane, a one koje su okrenute ka bazenu imaju balkon. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i kafe poslastičarnica.

U sklopu hotela je BAZENSKI KOMPLEKS sa atrakcijama za celu porodicu. Gostima je na raspolaganju olimpijski bazen sa vodom temperature od 29° C, kao i kombinovani bazen, koji je jednim delom spoljašnji, sa podvodnim masažama i whirpoolima, gde se temperatura vide kreće od 30 do 36° C. Ovde se takođe nalazi i dečiji bazen. U okviru bazenskog kompleksa nalaze se finska i infracrvena sauna, kao i parno kupatilo.

Spoljašnji vodeni park ZORA zauzima najveći deo kompleksa. Sastoji se od prelivajućih bazena, raznih vodenih atrakcija i tobogana. Lepo uređena terasa i travnata površina oko bazena upotpunjuju doživljaj. Temperatura vode u vodenom parku Zora iznosi do 30° C. Drveni most povezuje unutrašnje i spoljašnje bazene.

Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title
PROGRAM

 

Cena za goste hotela uključuje:

- Neograničeno kupanje u termalnim bazenima i korišćenje sauna u hotelu Vesna.

- Noćno kupanje petkom i subotom do 22h.

- Jedan ulaz dnevno u fitnes centar wellness centra Zala.

- Bade-mantil za goste u superior sobama.

- Wi-Fi.

- Parking.

 

Cena za goste apartmana uključuje:

- Konačno čišćenje i menjanje peškira.

- Ulaz na termalne bazene i saune u hotelu Vesna.

 

Popusti i doplate:

- U periodu 01.10-24.12:  U pratnji dve odrasle prvo dete do 13 god. BESPLATNO i drugo dete do 7 god. besplatno, drugo dete 7-13 god. plaća 15€ dnevno.

- U ostalim periodima u pratnji dve odrasle osobe deca do 7 god. besplatno, 7-13 god. plaćaju 15€ dnevno.

- Treća odrasla osoba plaća 25€ dnevno.

- Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 1,75€ za odrasle i 0,88€ za decu 7-18 god. dnevno po osobi (plaćanje se vrši na recepciji hotela).

- Krevetac bez doplate.

- Bade-mantil 2€ dnevno po osobi (osim u superior sobi ge je uključen u cenu).

- Frižider u sobi 5€ dnevno.

- Za goste apartmana polupansion 20€ za odrasle i 11€ za decu 2-14. god, pun pansion 32€ za odrasle i 18€ za decu 2-14 god, dnevno po osobi.

- Za goste hotela ručak 12€ dnevno po osobi za odrasle i 7€ za decu do 7-13 god.

- Jednokrevetna soba 40% dnevno.

- Mali kućni ljubimci u apartmanima 15€ dnevno.

- Za ulaz u svet sauna wellness centra Zala vikendom i praznicima 12€, radnim danima 11€. 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h. 

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- Boravišnu taksu na destinaciji 1,75€ za odrasle i 0,88€ za decu 7-18 god. dnevno po osobi, plaćanje se vrši na recepciji hotela.

- Zdravstveno putno osiguranje.

Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

 

Hotel Vesna 3*

Hotel Vesna predstavlja centralni ceo Termi Topolšica. Sastoji se iz glavne zgrade u kojoj se nalaze standardne sobe i novijeg dela hotela u kome se nalaze modernije uređene superior sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, TV i telefon. Standardne sobe su delimično renovirane, a one koje su okrenute ka bazenu imaju balkon. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i kafe poslastičarnica.

U sklopu hotela je BAZENSKI KOMPLEKS sa atrakcijama za celu porodicu. Gostima je na raspolaganju olimpijski bazen sa vodom temperature od 29° C, kao i kombinovani bazen, koji je jednim delom spoljašnji, sa podvodnim masažama i whirpoolima, gde se temperatura vide kreće od 30 do 36° C. Ovde se takođe nalazi i dečiji bazen. U okviru bazenskog kompleksa nalaze se finska i infracrvena sauna, kao i parno kupatilo.

 

Apartmani Terme Topolšica 4*

Apartmani Terme Topolšica su sastavni deo Termi Topolšica, smešteni su iznad bazenskog kompleksa hotela Vesna. Ukupno imaju 27 apartmana. Postoje dva tipa dva tipa apartmana. Tip 2+2 koji se prostire se na 99 m², namenjen je za najviše 4 osobe i sastoji iz spavaće sobe i dnevnog boravka. Tip 5+2 koji se prostire se na 150 m², namenjen je za najviše 6 osoba i sastoji iz spavaće sobe i dnevnog boravka. Svaki apartman ima kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, sef, klima uređaj, wi-fi, kompletno opremljenu kuhinju i terasu.

Apartmani su pogodni za male kućne ljubimce.

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

OSIGURANJE:      

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

VIZA I PUTNA DOKUMENTA:

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (dozvoljena novčana sredstva, zdravstveno osiguranje…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU ili izlaz iz RS.

Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja.

Putnik se obavezuje da će prilikom rezervacije navesti ispravne podatke koji podrazumevaju sledeće: ime i prezime kako je navedeno u pasošu, datum rođenja, kontakt telefon, adresu stanovanja i kontakt mail adresu. Putnik se obavezuje da dostavi dodatno tražene podatke ukoliko su dodatni podaci potrebni za realizaciju putovanja. Ukoliko putnik u bilo kom trenutku priloži neispravne ili delimično neispravne podatke koji mogu za posledicu imati naknadne finansijske troškove – putnik (nosilac rezervacije) se obavezuje da isti trošak snosi, te takvi troškovi ne mogu ići na teret agencije Odeon World Travel. Agencija Odeon World Travel ne može biti odgovorna za netačne ili delimično tačne podatke putnika koje je putnik prijavio prilikom rezervacije.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

 

PREDSTAVNIK AGENCIJE:

Ukoliko se tokom boravka na destinaciji javi potreba za asistencijom, molimo putnike da se obrate predstavniku agencije ili lokalnoj partnerskoj agenciji čiji je kontakt telefon naveden na vaučeru. Za sve vanredne situacije, ili ukoliko agencija nema predstavnika na licu mesta, molimo da kontaktirate dežurni broj turističke agencije Odeon World Travel naveden na vaučeru.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br. 1 od 14.01.2021.

OTP br. 469/2020 od 09.12.2020.god, kategorija licence A25

Garancija putovanja broj 2700633, važi od 01.10.2020. god.

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs