KRALJEVI ČARDACI SPA HOTEL
OPIS

Uslovi za prvo dete: Dete do 6.99 godina je gratis na zajedničkom ležaju u standardnoj sobi. Ukoliko je potreban poseban ležaj za dete, doplata je 50%. 

Lokacija: Hotel Kraljevi Čardaci Spa se nalazi u Vikend naselju na glavnom putu, 3.4 km od prve žičare i 5.9 km od samog centra Kopaonika. Kompleks čine 2 krila hotelskih zgrada i apartmanski delovi sačinjeni iz nekoliko zgrada. 2017.godine je kompleks proširen novim kapacitetima hotelskog i apartmanskog smeštaja, kao i novim delom Spa centra.

Sobe: Hotel Kraljevi Čardaci SPA ima 57 smeštajnih jedinica različitih struktura. Svaka soba ima kupatilo, fen, francuski krevet, LCD TV, telefon, mini bar, bežični internet, sef, a trokrevetna superior soba ima i garnituru na razvlačenje, DVD, mini-bar sa električnim bokalom ili mini kuhinju.U okviru kompleksa Kraljevi Čardaci nalaze se i apartmani gde je moguć samo najam, uz mogućnost doplate za sve druge usluge u hotelu.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotelskog kompleksa je pansionski i a la carte restoran, pivnica, lobby barovi, bar pored bazena, igraonica za decu, fitnes centar, bežični internet, kongresna sala sa do 500 mesta, mogućnost rentiranja laptop-a, skijašnica i ski servis udaljen 30 m od staze Malo Jezero, otvoreni parking (ograničenog kapaciteta).

Sport i zabava: Gosti hotelsko-apartmanskog naselja Kraljevi Čardaci na Kopaoniku mogu uživati u spa i wellness centru koji se prostire na  1500m2 i u svom sastavu ima: unutrašnji bazen (14 x 6m) i đakuzi, spoljašnji bazen (10 x 5m) i đakuzi sa toplom vodom na otvorenom, finsku saunu, bio saunu (ruska banja), aroma - parno (tursko) kupatilo, hamam, slanu pećinu, kneipp bazen, tapidarijum klupe, float kapsulu i prostorije za masažu. Float spa tretmani relaksacije, tretmani tela i masaže se zasebno rezervišu i plaćaju dodatno. Svi gosti Spa & Wellness centra dobijaju bade mantil paštemal, peškir i papuče. U svom sastavu poseduje i Dečji Spa sa bebi (6*4m) i dečijim bazenom (13*11m) zajedno sa bazenskim atrakcijama i toboganima.

Napomena:
Rezervacije za manji broj noćenja kao i za jednokrevetne sobe su moguće uz prethodnu proveru raspoloživosti i cena.  


Covid 19 napomene:
Hotel će izvršiti povraćaj novca u celosti u sledećim slučajevima:

- ukoliko se gost razboli ili članovi njegove uže porodice te moraju biti u izolaciji (uz medicinsku dokumentaciju kao dokaz)
- zatvaranje gradova
- zatvaranje hotela 

Shuttle servis do skijališta
Bankomat
Kongresni centar
Prodavnica
Parking
Skijašnica
Suvenirnica
WI FI u krugu hotela
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan

Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu

- organizaciju putovanja i usluge predstavnika

CENA NE UKLJUČUJE:

- prevoz minibusem (svakodnevni polasci tokom cele zimske sezone sa kućne adrese). Planirano vreme polazaka je ranojutarnji na dan check in-a, a povratak poslednjeg dana okvirno oko 14-15h.
Cena povratne karte 4.700 rsd, jedan pravac 2.350 rsd, važi za sve uzraste.

- boravišne takse i osiguranje (plaćaju se na licu mesta).

po osobi po danu: za odrasle 120 rsd, decu (0-7god.)- besplatno, (7-15god.)- 60rsd,

osiguranje u iznosu od 20,00 rsd po osobi dnevno bez obzira na uzrast.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2020-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih. 

COVID 19 NAPOMENA:

Covid garancija: Hotel garantuje povraćaj uplaćenog iznosa za korišćenje usluga u celosti u sledećim slučajevima:
- Potvrđeno prisustvo korona virusa kod jedne ili više osoba na koje se odnosi rezervacija smeštaja. Gost je dužan da dostavi pozitivan nalaz PCR testa
važi za domaće i strane goste.
- Zatvaranje granica za strane goste, proglašenje vandrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, za domaće i strane goste.


Hotel zadržava pravo da ponudi gostu da uplaćen iznos aranžmana iskoristi u periodu do 31.03.2022.

   

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br. 2 od 07.10.2021
OTP br. 114/2021 od 12.10.2021. god, kategorija licence A
.

Garancija putovanja broj 2700972, važi od 01.10.2021. god.

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30