HOTEL STARA PLANINA
OPIS

Lokacija: Resort Stara Planina Hotel and Spa se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine, na Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine. Resort Stara Planina Hotel and Spa je svakako preporuka za one koji vole porodičan odmor u Srbiji, a i za one koji žele da provedu vikend na Suncu i budu na čistom planinskom vazduhu.

Sobe: Resort Stara Planina Hotel and Spa poseduje 146 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe, standard sobe sa sofom, superior sobe, junior apartmani, family apartmani na dva nivoa i deluxe apartmani. Standard sobe imaju 30m2 i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Standard sobe sa sofom imaju 35m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofu na razvlačenje. Superior sobe imaju 50m² i imaju bračni krevet na galeriji i sofu u dnevnom boravku i ovi tipovi soba imaju 2 kupatila. Junior apartmani imaju između 50-79m², imaju bračni krevet u spavaćoj sobi i sofu u dnevnom boravku. Family apartmani na dva nivoa imaju 99m² i imaju dve odvojene spavaće sobe sa bračnim krevetima, dve sofe u dnevnom boravku, dva kupatila i balkon. Deluxe apartmani imaju 116m², imaju bračni krevet, dnevnu sobu, veliki balkon i kuhinju sa posebnim ulaskom za poslugu. Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo (tuš,kada,wc), fen, mini bar, sef, bežični internet, telefon, LCD TV, većina ima balkon ili francuski balkon.

Hotelski sadržaj: U okviru Resort Stara Planina Hotel and Spa, gostima su na raspolaganju 2 restorana (Balkan i Gondola), lobby bar sa sunčanom terasom na kojoj gosti mogu da uživaju na svežem planinskom vazduhu, salon lepote, menjačnica, usluge pranja i peglanja veša, prodavnica suvenira, parfimerija i apoteka.

Sport i zabava: U sastavu Resort Stara Planina Hotel and Spa je Welness Spa i fitnes centar koji se prostire na 1000m², (sa zatvorenim i otvorenim bazenom, relaks zonom sa ležaljkama, teretanom, hidromasažnom kadom, finskom saunom, turskim kupatilom), pikado, stoni fudbal, video gaming zona, stoni tenis i teren za kolektivne sportove. Najmlađima je namenjena dečija igraonica kao i dečije igralište

Hotel je pet friendly. Doplata za kućnog ljubimca je 11 eur dnevno.  

Veoma važno:

Imajući u vidu tešku epidemiološku situaciji u našoj zemlji, obaveštavamo Vas, da ćemo počevši od 02.01.2021. godine, pored ostalih epidemioloških mera koje se već primenjuju u hotelu, od svih gostiju starijih od 15 godina zahtevati da prilikom prijave u hotel imaju neki od:
- negativan RT-PCR test na prisustvo virusa SARS-COV-2, ne stariji od 48 časova, ili
- negativan antigenski test, takođe ne stariji od 48 časova, ili
- pozitivan serološki test (IgG klasa antitela) na antitela.

Javno preduzeće Stara Planina i SP RESORT u saradnji sa zdravstvenim centrom iz Knjaževca će svim gostima omogućiti testiranje i u hotelu Stara Planina antigenskim testom, cena testa je 1200,00 rsd. Očekivano vreme čekanja na rezultat testa je 15 do 20 minuta. Imajući u vidu COVID 19 napomene, svim gostima kod kojih se potvrdi prisustvo virusa, bilo prilikom testiranja u hotelu, ili uz dostavljen nalaz ukoliko testiranje vršite u nekoj drugoj referentnoj laboratoriji, vršimo povraćaj uplaćenog avansa u celosti.

COVID-19 napomene:
- 14 dana pre polaska povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.
- 7 dana dana pre polaska uz pozitivan nalaz moguć povraćaj ili vrednosni vaučer, uz pravo hotelijera da zadrži iznos stvarnih troškova. 

Dečije igralište
Garaža
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
WI FI u krugu hotela
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Sauna
Teretana
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Pikado
Stoni tenis
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 16:00h.
Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 12:00h.

CENA UKLJUČUJE:

- all inclusive light - Doručak, ručak, večera, uključeno piće uz obroke (lokalno stono vino, pivo, voda, bezalkoholna gazirana i negazirana pica)

- wellness & Spa centar - Unutrašnji bazen, fitness centar, finska sauna, tursko kupatilo, hidromasaţna kada, spoljni bazen, leţaljke i suncobrani u toku letnjeg perioda

- zabava za decu u igraonici - Animacija dece po uzrastima od 3 do 12 godina , atraktivni dečiji svet sa igralištem, sportska zabava, mini bioskop i show program, Teen klub

- besplatan wi fi internet u svim javnim prostorima i sobama

- škola plivanja za decu uzrasta od 4 do 9,99 godina , svakodnevno u jutarnjim časovima

specijalno za decu od 4 do 9,99 god za boravak od minimalno 7 noćenja:
- celodnevni ski pas *
- grupna škola skijanja i ski oprema u periodu od 09-12h

- dodatno bez nadoknade: Oprema za bebe: krevetac i posteljina, grejač za flašice, baby phone, kadica za kupanje, noša, adapter za wc šolju, visoke stolice za restoran, podloga za povijanje (po zahtevu).

- boravišna taksa iznosi: odrasli 110 rsd po osobi / noći za odrasle, deca 7-15 plaćaju 55 rsd, deca do 7 godina ne plaćaju .

- osiguranje plaćaju svi gosti i iznosi 8 rsd po osobi / noći

CENA NE UKLJUČUJE:

- Prevoz turističkim autobusom čija će popunjenost biti maksimalo 50%. Cena povratne karte iz Beograda je 2940 rsd za odrasle i 2120 rsd za decu do 9.99 godina. Polazak je svake subote u 08:00 iz Beograd, kod muzeja 25. Maj tokom cele zimske sezone (19.12.2021-28.03.2022). Postoji mogućnost posebnog organizovanja kombi prevoza bilo god dana u nedelji i za bilo koji broj osoba, uz cenu na upit.

 

Napomene:

DOPLATA ZA KRAĆI BORAVAK e +10% PREMA RASPOŽIVOSTI

Dozvoljeni su kućni ljubimci koji imaju najviše 10 kilograma. Vrsta ljubimaca ograničena je na pse i mačke.
- Smeštaj sa ljubimcem moguće je rezervisati samo u Superior sobi I Junior apartmanu
- Cena je 15€ po ljubimcu/po danu
- Prilog ovom cenovniku je kućni red za kućne ljubimce

Važne informacije:
Check in: od 16h
Check out: do 12h
Politika ranije prijave /kasnije odjave :
Raniji ulazak u sobu nije moguć, osim u slučajevima da je soba već spremna-recepcija pri prijavi gosta ima informaciju.
Kasnije odjavljivanje: do 14h - 45€ po sobi , posle 14h se plaća puna cena jedne noći prema cenovniku.
Početak usluge je večera, a ručak je kraj usluge

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

PREDSTAVNIK AGENCIJE:

Ukoliko se tokom boravka na destinaciji javi potreba za asistencijom, molimo putnike da se obrate predstavniku agencije čiji je kontakt telefon naveden na vaučeru. Za sve vanredne situacije, ili ukoliko agencija nema predstavnika na licu mesta, molimo da kontaktirate dežurni broj turističke agencije Odeon World Travel naveden na vaučeru.

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2020-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave letnje sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

VEOMA VAŽNO:

Imajući u vidu tešku epidemiološku situaciji u našoj zemlji, obaveštavamo Vas da, pored ostalih epidemioloških mera koje se već primenjuju u hotelu, od svih gostiju starijih od 15 godina zahtevati da prilikom prijave u hotel imaju neki od:

- potvrdu o vakcinaciji

- negativan RT-PCR test na prisustvo virusa SARS-COV-2, ne stariji od 72 časova, ili
- negativan antigenski test, ne stariji od 48 časova, ili
- pozitivan serološki test (IgG klasa antitela) na antitela, ne stariji od 6 meseci

Javno preduzeće Stara Planina i SP RESORT u saradnji sa zdravstvenim centrom iz Knjaževca će svim gostima omogućiti testiranje i u hotelu Stara Planina antigenskim testom, cena testa je 1200,00 rsd. Očekivano vreme čekanja na rezultat testa je 15 do 20 minuta. Imajući u vidu COVID 19 napomene, svim gostima kod kojih se potvrdi prisustvo virusa, bilo prilikom testiranja u hotelu, ili uz dostavljen nalaz ukoliko testiranje vršite u nekoj drugoj referentnoj laboratoriji, vršimo povraćaj uplaćenog avansa u celosti.

 

COVID-19 napomene:

- 14 dana pre polaska povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

- 7 dana dana pre polaska uz pozitivan nalaz moguć povraćaj ili vrednosni vaučer, uz pravo hotelijera da zadrži iznos stvarnih troškova.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

 

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br. 1 od 09.10.2021.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021. god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2700972, važi od 01.10.2021. god.

 

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30
office@odeontravel.rs