Izaberite

 

Albanija Leto 2022 | Albanija avionom

 

Albanija letovanje 2022 | sopstveni prevoz

 

 

Albanija  nekada veoma „zatvorena”, danas jedna od evropskih zemalja o kojoj se sve više govori u turističkom svetu kao o idealnoj destinaciji za letovanje, u nekom od brojnih hotela duž čitave obale. Dva mora – Jadransko i Jonsko, preko 400 km gotovo netaknute obale, peščane, nezagađene plaže, prijatna mediteranska klima, kulturno istorijske vrednosti, moderni hoteli, samo su neki od razloga za sve veće interesovanje turista za letovanje u Albaniji, bilo sopstvenim prevozom ili avionom.

 

U poslednjih nekoliko godina je duž albanske obale izgrađeno više od 150 modernih hotela, rekonstruisan značajan deo saobraćajne, drumske mreže, a multikulturalnost ovog podneblja, gostoljubivost domaćina i odgovarajuća vizija razvoja će zasigurno postaviti Albaniju na značajnije mesto na turističkoj mapi Evrope, pre svega, kada je u pitanju izbor destinacije za letovanje.

 

Turistička agencija Odeon World Travel vam predlaže da i ovog leta otkrijete nešto novo i svoj komad mira i uživanja pronađete na nekoj od plaža Drača, Valone ili Sarande. U ponudi za letovanje su individualni paketi, u trajanju od 7 ili više dana, sopstvenim prevozom ili avionom. Odabrali smo za vas hotele za letovanje u Albaniji na najboljim lokacijama, kategorije 3 do 5*. Uvereni smo da ćete poželeti da ponovite svoje letovanje u Albaniji, avionom ili sopstvenim prevozom.