Izaberite

 

Antalija Leto 2022 | Turska Letovanje avionom

 

Antalija letovanje 2022 | 8, 11, 12 i 15 dana, direktnim čarter letom 

 

Antalijska regija se nalazi na obalama Sredozemnog mora i predstavlja jednu od najpopularnijih mesta za letnji odmor u Turskoj. U ovoj regiji sezona odmora počinje već u maju i traje do kraja oktobra , zahvaljujući idealnoj klimi i toplom moru čija temperature dostiže 26 Cº. More je čisto, prozirno, u nijansama od tirkizno do tamno plave boje, a plaže su od peskovitih do šljunkovitih, te nije ni čudo što je upravo ova destinacija jedna od omiljenih za letovanje turistima širom sveta.

Duga obala, niže poznata letovališta za svačiji ukus. Veliki broj hotela predstavlja raj sa porodice sa decom, jer su u ponudi hoteli sa bogatim sadržajima i stručnim timom animatora koji vode računa o celodnevnoj zabavi. Da bi vam odmor bio prijatan i baš po Vašoj meri, potrebno je da se odlučite za pravi izbor letovališta u ovoj regiji. Pored najvećeg grada Antalije, po kojem i cela regija nosi ime, razvili su se i drugi manji gradovi – Kemer, Belek, Side.

 

Antalija se smatra najatraktivnijom regijom kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Poznata je po brojnim restoranima, barovima, a sam centar je dinamičan sa različitim mestima za izlaske. Lara i Kundu su najčuvenije plaže ovog grada i nalaze se na 15-25 km od centra. Plaže su duge i peščane, te predstavljaju idealan izbor za porodični odmor.

 

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

 

Kemer se preporučuje za odmor svih generacija. Predstavlja jednu od najzelenijih regija, sa izuzetno prijatnom klimom. Kemer nudi smeštaj u brojnim hotelima i rizortima, a šljunkovite plaže sa tirkiznom bojom mora su poznate po plavoj zastavici koja je znak čiste vode.

 

Belek je karakterističan po najluksuznijim hotelskim rizortima. Koncept hotela je poput turističkih naselja, te gosti koji se odluče za boravak u nekom od hotela u ovoj modernoj turističkoj zoni nemaju potrebu da ga napuštaju budući da se o njihovoj zabavi I potrebama brine stručan tim ljudui u oviru rizorta.

 

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova i preporučuje se parovima, ali i za porodični odmor sa decom svih uzrasta. Poseduje lep centar sa pešačkom zonom i velikim brojem restorana I barova.

 

Paket aranžmani za Antalijsku regiju koje smo pripremili za letovanje 2022 obuhvataju avionski prevoz (direktan čarter let do Antalije) , transfer i smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, kao i uslugu predstavnika na destinaciji.