Turistička agencija Odeon World travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Bovec Skijanje 2021/22 | Slovenija 

 

Bovec  Zima 2021/21 | Slovenija skijanje

 

Bovec je smešten u dolini Soče i predstavlja alpski centar sa dugogodišnjom tradicijom i širokom ponudom odličnih hotela i pansiona, dobre zabave i skijanja. Bovec je smešten u dolini Soče, na rubu nacionalnog parka Triglav. Predstavlja tipičan živopisni alpski gradić sa dugogodišnjom tradicijom u kome se nalazi više hotela i pansiona. Glavni trg sa tradicionalnim kućama ovog područja nalazi se između dve crkve izgrađene u gotičkom stilu. Bovec je poznat po jedinstvenoj klimi koja je posledica mešanja uticaja sa Alpa i Jadranskog mora. Netaknuta priroda, lokalni specijaliteti, kulturno istorijsko nasleđe, kao i bavljenje sportom i rekreacijom, na prvom mestu skijanjem, samo su neki od turističkih potencijala Boveca. Posetioci Boveca imaju jedinstvenu priliku da skijanju u Sloveniji i Italiji na kombinovanom skijalištu Kanin/Selaa Neva.

 

Bovec Skijanje

Iznad Boveca je Kanin, najviše skijalište u Sloveniji čiji se tereni prostiru na nadmorskoj visini od 1649 m do 2292 m, u dužini od 5 km. Gondola vozi do 2 293 m n/v odakle se pruža veličanstven pogled na Alpe i Jadransko more. Skijalište je povezano sa skijalištem Sella Nevea u Italiji. Ukupno ova dva skijališta imaju 30 km straza koje se prostiru na visini od 1140 m do 2292 m. Ski sezona traje od kraja novembra do maja, a skijalište je poznato po velikoj količini prirodnog snega tokom čitave sezone. Skijalište je namenjeno kako za iskusne skijaše, tako i za početnike, a za najmlađe su tu dečiji ski liftovi. Ukupna kilometraža staza Kanin/Sella Nevea iznosi 30 km, od toga crnih 2 km, crvenih 22 km i plavih 5 km.

 

Bovec Hoteli

Agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi ima hotel Mangart 3*. Hotel Mangart se nalazi na ulazu u Bovec, na 500 m od centra mesta. Hotel ima 34 sobe i 2 luksuzna apartmana. U sastavu hotela je restoran sa barom, kao i manji restoran. Gosti mogu da uživaju u manjem wellness centru gde im je na raspolaganju sauna, đakuzi i različite vrste masaža. Za goste hotela obezbeđeni su parking i skijašnica.

 

Bovec Ski Pass

Skijaši prilikom kupovine ski pass-a mogu da biraju da li će kupiti ski pass samo za skijalište Kanin ili će kupiti ski pass za oba skijališta Kanin/Sella Nevea. Ukoliko je skijalište Kanin zatvoreno zbog loših vremenskih uslova za sve skijaše je obezbeđen prevoz ski busom do skijališta Sella Nevea. Redovne cena ski pass-a možete pogledati na zvaničnoj stranici Kanin Ski Pass