Budva Leto 2019 | Crna Gora Letovanje

 

Budva letovanje 2019 | sopstveni prevoz

 

Budva, koju nazivaju kraljicom Mediterana, jedno je od najstarijih naselja na Jadranu i za letovanje u ovom gradu se opredeljuju turisti iz čitave Evrope i regiona.

Istorija Budve duga je preko 2000 godina. Mnoge kulture koje su prolazile ovim područjem ostavile su traga u ovom gradu, a oni su posebno vidljivi u starom gradu u Budvi koji obiluje ralnolikim turističkim ponudama.

Budvanska Rivijera, koju čini područje oko grada i duž obale sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima  u ponudi, poznata je i kao centar crnogorskog turizma, a sam grad Budva smatra se metropolom crnogorskog turizma.

Budva ima mediteransku klimu sa blagim kišovitim zimama i dugim toplim letima. U priobalju zaklonjenom visokim gorskim zaleđem, klima je još blaža.

Budva je prepoznatljiva po toplom moru i dugim peščanim plažama okruženim borovom šumom. U ponudi su luksuzni i porodični hoteli u kojima možete provesti svoje letovanje. Budva je poznata po noćnom životu sa mnoštvom barova, diskoteka i restorana koji će vasa letovanje upotpuniti.

Turistička agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi za letovanje 2019 godine nudi veliki broj hotela I apartmana u kojima letovanje mogu provoditi kako porodice sa decom, tako i mladi.

ATRAKCIJE: Niz kulturnih manifestacija tokom leta čine Budvu izuzetno privlačnom turistima kako iz regiona tako i iz čitavog sveta, Budva grad teatar, Sea Dance festival…