Izaberite
 
 • MARRIOTT RED SEA RESORT
  MEMŠA/HURGADA/EGIPAT

  MARRIOTT RED SEA RESORT

  1.145,96 EUR
  po osobi
 • SHERATON SOMA BAY RESORT
  SOMA BEJ/HURGADA/EGIPAT

  SHERATON SOMA BAY RESORT

  1.177,96 EUR
  po osobi
 • MOVENPICK RESORT SOMA BAY
  SOMA BEJ/HURGADA/EGIPAT

  MOVENPICK RESORT SOMA BAY

  1.035,96 EUR
  po osobi
 • AURORA ORIENTAL RESORT
  SHARM EL SHEIKH/EGIPAT

  AURORA ORIENTAL RESORT

  747,98 EUR
  po osobi
 • SHARM GRAND PLAZA
  SHARM EL SHEIKH/EGIPAT

  SHARM GRAND PLAZA

  958,97 EUR
  po osobi
 • SENTIDO REEF OASIS SENSES RESORT
  SHARM EL SHEIKH/EGIPAT

  SENTIDO REEF OASIS SENSES RESORT

  1.206,96 EUR
  po osobi
 • CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM EL SHEIKH
  SHARM EL SHEIKH/EGIPAT

  CLEOPATRA LUXURY RESORT SHARM EL SHEIKH

  1.232,96 EUR
  po osobi
 • FARAANA REEF RESORT
  SHARM EL SHEIKH/EGIPAT

  FARAANA REEF RESORT

  662,98 EUR
  po osobi
 • REEF OASIS BLUE BAY RESORT&SPA
  SHARM EL SHEIKH/EGIPAT

  REEF OASIS BLUE BAY RESORT&SPA

  1.132,96 EUR
  po osobi
 • REEF OASIS BEACH RESORT
  SHARM EL SHEIKH/EGIPAT

  REEF OASIS BEACH RESORT

  1.048,96 EUR
  po osobi
 • MONTE CARLO SHARM RESORT & SPA
  SHARM EL SHEIKH/EGIPAT

  MONTE CARLO SHARM RESORT & SPA

  1.273,96 EUR
  po osobi
Vidi sve

 

Egipat | Hurgada 2020 | Sharm El Sheikh 2020

 

Egipat  | Proleće, letovanje i zima 2020 na Crvenom Moru u Hurgadi i Sharm el Sheikhu

 

EGIPAT  Krenite na put u 5000 godina staru civilizaciju, na put u najveći grad Afrike, koji gleda na najstarije spomenike čovečanstva, na put u susret bogovima u zlatnim kovčezima, na put gde su vreme i večnost postali jedno...

 

Hurgada - Zima i proleće putovanje avionom - redovni polasci od decembra do maja - odmor na 8, 10, 11 ili 15  dana

Hurgada i Sharm el Sheikh - Letovanje 2020 putovanje avionom - Odaberite za svoje letovanje neki od brojnih hotela iz FIRSTE MINUTE ponude popularnih letovališta u Egiptu

 

Turistička agencija Odeon World Travel je pripremila ponudu za boravak tokom zime i proleća putovanje avionom kompanije Air Cairo do aerodroma u Hurgadi.Odaberite za svoj odmor neki od hotela duž obale Crvenog mora u Hurgadi koji udovoljavaju prohtevima i najzahtevnijih turista.

 

Prepustite se toplim sunčanim zracima, prelepom moru, neprocenjivoj lepoti prirode, ljubaznosti domaćina, raskošni hoteli i poželećete da Vaš odmor traje večno.

 

Republika Egipat, arapska država Severe Afrike, izmedju Sredozemnog i Crvenog mora, Sahare i Arapske pustinje. Naslanja se na Bliski istok, jer Sinajsko poluostrvo predstavlja sponu između dva kontinenta, Afrike i Azije. Glavni grad Egipta, Kairo, sa više od 20 miliona stanovnika ujedno je i najveći grad u Africi. Egipat je jedna od najposećenijih turističkih destinacija sveta u kojoj se trag prošlosti uklapa sa savremenim i modernim. Peščane plaže Crvenog mora (more u sedam boja), blaga koralnih grebena, raznoliki podvodni svet, čudesna lepota morskih dubina, nepregledna pustinja, kulturno-istorijske znamenitosti i luksuzni hoteli širom sveta popularnih letovališta u Hurgadi i Sharm el Sheikh-u.

 

Dugačka, burna i bogata istorija Egipta uticala je na istoriju celog sveta. Period vladavine faraona više dinastija, podeljen je u tri carstva: Staro, Srednje i Novo. U doba Starog carstva kraljevi IV dinastije Keops, Kefren i Mikerin sagradili su veličanstvene piramide, jedno od 7 svetskih čuda starog sveta, pred kojima već vekovima stražari misteriozna Sfinga. U vreme Novog carstva, na obalama Nila, nikli su drevni spomenici koji beleže smene civilizacija: hram u Karnaku, Dolina Kraljeva, čuveni Kolosi, hram kraljice Hatshepsut, Ramzesova grobnica, Izidin hram i Abu Simbel. Egipat je ujedinjenjem Donjeg i Gornjeg Egipta postao jedinstvena država oko 3.000 p.n.e..Nakon smrti dinastije Ptolomeja, Egipat je osvojio Rim, zatim Vizantija, Arapsko carstvo i Turski Sultan Selim II. Engleska kolonija je postao u XIX veku, a 1953 god. postao je konačno nezavisna država. Deo savremene istorije obeležava mirovni sporazum Egipta i Izraela iz 1979 god. kojim Sinajsko poluostrvo postaje delom Egipatska teritorija.

 

 

EGIPAT | NEZABORAVAN I SAVRŠENI ODMOR TOKOM CELE GODINE

Hurgada i Sharm El Sheikh, ponuda letovališta i hoteli u Egiptu ispuniće očekivanja najzahtevnoijih turista.