Izaberite
 
 • MARLIN INN BEACH RESORT
  MEMŠA/HURGADA/EGIPAT

  MARLIN INN BEACH RESORT

  ALL INCLUSIVE

  652,00 EUR
  po osobi
 • SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUAPARK
  14%Specijalni popusti
  EL DAHAR/HURGADA/EGIPAT

  SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUAPARK

  ALL INCLUSIVE

  691,00 EUR 592,50 EUR
  po osobi
 • SEA GULL HURGADA BEACH
  16%Specijalni popusti
  SAKALA/HURGADA/EGIPAT

  SEA GULL HURGADA BEACH

  ALL INCLUSIVE

  735,00 EUR 616,50 EUR
  po osobi
 • SEA STAR BEAU RIVAGE
  2%Specijalni popusti
  EL DAHAR/HURGADA/EGIPAT

  SEA STAR BEAU RIVAGE

  ALL INCLUSIVE

  654,00 EUR 642,00 EUR
  po osobi
 • SINDBAD CLUB
  4%Specijalni popusti
  MEMŠA/HURGADA/EGIPAT

  SINDBAD CLUB

  ALL INCLUSIVE

  712,00 EUR 680,50 EUR
  po osobi
 • SWISS INN RESORT HURGADA (EX HILTON HURGHADA RESORT)
  16%Specijalni popusti
  MEMŠA/HURGADA/EGIPAT

  SWISS INN RESORT HURGADA (EX HILTON HURGHADA RESORT)

  ALL INCLUSIVE

  859,00 EUR 719,00 EUR
  po osobi
 • CARIBBEAN WORLD SOMA RESORT
  14%Specijalni popusti
  SOMA BEJ/HURGADA/EGIPAT

  CARIBBEAN WORLD SOMA RESORT

  ALL INCLUSIVE

  712,00 EUR 613,00 EUR
  po osobi
 • LABRANDA ROYAL MAKADI
  MAKADI BEJ/HURGADA/EGIPAT

  LABRANDA ROYAL MAKADI

  ALL INCLUSIVE

  820,00 EUR
  po osobi
 • ALBATROS CITADEL
  18%Specijalni popusti
  SAHL HAŠIŠ/HURGADA/EGIPAT

  ALBATROS CITADEL

  ALL INCLUSIVE

  1.342,00 EUR 1.105,00 EUR
  po osobi
 • DANA BEACH RESORT
  18%Specijalni popusti
  SAFAGA ROUD/HURGADA/EGIPAT

  DANA BEACH RESORT

  ALL INCLUSIVE

  1.342,00 EUR 1.105,00 EUR
  po osobi
 • HILTON HURGHADA PLAZA
  28%Specijalni popusti
  EL DAHAR/HURGADA/EGIPAT

  HILTON HURGHADA PLAZA

  ALL INCLUSIVE

  1.402,00 EUR 1.007,50 EUR
  po osobi
 • JAZ MAKADINA
  MAKADI BEJ/HURGADA/EGIPAT

  JAZ MAKADINA

  ALL INCLUSIVE

Vidi sve

 

Egipat | HURGADA  zima, proleće i leto 2021 | Letovanje na Crvenom moru

 

Hurgada |  letovanje 2021 | 8, 10, 11, 15 dana, redovnom linijom Air Cairo

 

 

Turistička agencija Odeon World Travel je objavila ponudu za Hurgadu

- Zima i proleće putovanje avionom - redovni polasci od decembra do maja - odmor na 8, 10, 11 ili 15 dana

- Leto 2021 putovanje avionom -  Odaberite za svoje letovanje neki od brojnih hotela duž obale Crvenog mora iz FIRST MINUTE ponude popularnog letovališta Hurgada u Egiptu

                                                              

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od KairaNekada ribarsko selo Hurgada počinje da se razvija sedamdesetih godina i ubrzo  postaje izuzetno popularna turistička destinacija Crvenog mora. Najveća atrakcija je besprekorno plavo, čisto i toplo Crveno more, bogato raznobojnim koralima i podvodnim životinjskim svetom. Hurgada ima oko 250.000 stanovnika, a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakala (noviji centar) i Memša (moderan turistički deo sa šetalištem). Na obali Hurgade, dugoj 45 km, sagrađeno je više od 250 smeštajnih kapaciteta raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km nikla su i nova letovališta El Gouna, Makadi Bay, Sahl Hasheesh i Soma Bay.

Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prekrasnim podvodnim svetom, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, Krstarenje Nilom, snorkling na Rajsko ostrvo ili safari u Sahari, prednost  su odmora u brojnim hotelima u HurgadiHurgada je definitivno najpoznatija turistička destinacija Egipta i preplavljena je turistima, ne samo leti, nego i tokom cele godine. Letovanje u Hurgadi po First minute ponudama će Vam pružiti priliku da otkrijete lepotu ove destinacije.

 

Sve dodatne informacije i cene fakultativnih izleta koje smo pripremili za sezonu 2021. možete pogledati OVDE.

 

EGIPAT | NEZABORAVAN I SAVRŠENI ODMOR TOKOM CELE GODINE

 

Prepustite se toplim sunčanim zracima, prelepom moru, neprocenjivoj lepoti prirode, ljubaznosti domaćina, udobnih hotela i poželećete da Vaš odmor traje večno. Najpovoljniji odmor, letovanje i hoteli u Hurgadi.  Turistička agencija Odeon World Travel tokom cele godine priprema široku ponudi hotela različitih kategorija.

 

EL GUNA (El Gouna), ekskluzivan turistički centar, grad-hotel na kanalima morske vode, povezanih mostovima. Zovu je “egipatska Venecija”, a nalazi se 25 km severno od Hurgade. Nekoliko prelepih peščanih plaža dužine 10 km, obližnji golf tereni, kompleksi luksuznih hotelskih lanaca specifične tradicionalne, arapske arhitekture, uređeni šoping centar i dve marine čine El Gounu privlačnom destinacijom mnogobrojnih turista. 

 

DAHAR, najstariji deo Hurgade, administrativni centar u kome se nalazi glavna pošta, autobuska stanica za međugradski saobraćaj, bazar i pijaca, policijska stanica i gradska uprava. U Daharu živi većina lokalnog stanovništva, a od Sakale je udaljen 6 km, od novog turističkog centra Memša 12 km i aerodroma 15 km.

 

SAKALA, spoj starog tradicionalnog Egipta (brojne radnje, tradicionalne suvenirnice, restorani nacionalne kuhinje) i savremenih turističkih tokova (hoteli različitih kategorija, nova marina, šetalište, restorani, klubovi i barovi uz obalu mora). Sakala se nalazi 6 km južno od El Dahara, 6 km severno od turističkog centra Memša i 7 km od aerodroma.

 

MEMŠA, novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj ekskluzivnih prodavnica, lokalnih marketa, restorana sa bogatom gastronomskom ponudom i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Na svega 2 km paralelno sa šetalištem se nalazi međunarodni aerodrom Hurgada.

 

SAFAGA ROAD, između Memše i zaliva Sahl Hasheesh. U centralnom delu ove zone nalazi se novo, dugačko šetalište (oko 2,5 km) sa hotelskim smeštajem, prodavnicama, marketima i velikim tržnim centrom Senzo Mall.

 

SAHL HAŠIŠ (SAHL HASHEESH), turistička zona, pravi biser Crvenog mora, dobila je naziv po istoimenom zalivu,. Ekskluzivni deo južne Hurgade čine raskošni hotelski kompleksi izgrađeni uz samu morsku obalu a povezani šetalištem dužine 8 km duž same obale. Od novog centra, Memša je udaljena 18 km, a od starog centra Sakala 26 km.

 

MAKADI BAY,  nalazi se u istoimenom zalivu Makadi, na peščanoj plaži dužine 4 km. Pažnju turista privlače raskošni hotelski resorti i peščane plaže bogate koralima i raznovrsnovrnim podvodnim svetom. Makadi Bay je udaljen od Memše oko 30 km.

 

SOMA BAY, turistička zona na krajnjem jugu letovališta Hurgada, u istoimenom zalivu, nadomak grada Safaga, udaljen je od Memše oko 45 km. Soma Bay je poznat po luksuznom smeštaju, dugačkoj peščanoj plaži (oko 5 km peščane duž zaliva). Koralne grebeni u moru idealni su za goste koji vole ronjenje i kao takav predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora. Idealan je za miran odmor u luksuznim hotelima građenim u pustinji uz obalu Crvenog mora.