Hvar Leto 2019 | Hrvatska Letovanje

 

Hvar letovanje 2019 | sopstveni prevoz

 

Ostrvo Hvar, nazivaju i kraljem među dalmatinskim ostrvima, poznat od antike po svom važnom strateškom i nautičkom polažaju i bogatstvu prirodnog i kulturnog blaga. Ostrvo Hvar je domaćin brojnim gostima i putnicima koji su privučeni raskošnom mediteranskom prirodom, bogatom tradicijom, mnogobrojnim hotelima I apartmanima i svakako nadaleko poznatim noćnim životom. U tom smislu, ponuda za letovanje je pre svega namenjena mladima.

Hvar se danas smatra jednim od deset najljepših ostrva na svetu i upravo zbog toga privlači mnogobrojne turiste da svoje letovanje provedu na ovom ostrvu.

Među turistima su najpopularniji zapadni delovi ostrva, gde se nalazi grad Hvar, Stari grad, Vrboska i Jelsa. U ove četiri opštine su smešteni mnogobrojni hoteli i apartmani koje i turistička agencija Odeon World Travel ima u ponudi za letovanje 2019 god za sopstveni prevoz.


Južna obala ostrva Hvar je stenovita, i namenjena je turistima koji žele aktivnije letovanje dok severna obala privlači ronioce, surfere i plivače.U ponudi turističke agencija Odeon World Travel za letovanje 2019 u ponudi su hoteli i apartmani za obe grupe turista.

Pogeldajte našu celokupnu ponudu Hrvatska letovanje 2019 ovde.

 

ATRAKCIJE: Trg sv. Ivana jedan je od najljepših trgova iz renesansno-baroknog razdoblja, s malom osmerokutnom crkvom koja datira s kraja 17. veka. Crkva je izgrađena u tri različita stila: gotičkom, renesansnom i baroknom. Trg i okolne ulice oblikovane su od 15. do 18. veka, a s arhitektonskog stanovišta, uz kuće izgrađene u periodu između 17. i 20. veka, predstavljaju najčuvaniji deo Jelse.