ZAŠTO KRSTARENJE / PUTOVANJE BRODOM?

 

Krstarenje je avantura kombinovana sa izuzetnim komforom, trenucima privatnosti, druženjem sa prijateljima i ljubavlju porodice.

Na krstarenju vreme stane, a dani su ispunjeni raznim mogućnostima za proslavu važnih događaja u vašem životu.

 

                                           Description: Krstarenje / Putovanje brodom

 

Krstarenja uvek prevazilaze vaša očekivanja i snove, koji vas prate širom sveta. Raznovrsnost usluga i ponuda koje su vam na raspolaganju, topla dobrodošlica, upoznavanje novih kultura, pružaju vam predivna iskustva saržana u samo jednom odmoru, oslobođenom svih briga.

 

Brod prijatelja

Na svakom brodu tim profesionalaca iz celog sveta, posvećen je tome da Vaš odmor učini posebnim.

 

                                             Description: Krstarenje / Putovanje brodom

 

Ono što Vi treba da ponesete na krstarenje su radoznalost, entuzijazam i želja za uživanjem. Imajući Vas za gosta prava je privilegija i zato jedva čekamo da Vas upoznamo, jer naša ideja o pravoj dobrodošlici predstavlja otkrivanje Vaših ukusa i pružanje osećaja da ste među prijateljima dok vam pred očima promiču lepote kopna i mora.

 

                                             Description: Krstarenje / Putovanje brodom

 

Najvažniji ste vi. Sve se vrti oko vaše udobnosti. Ni o čemu nećete morati da brinete, a jedina vaša dilema biće da li da ostanete u udobnosti vaše kabine ili da izađete i uživate u sadržajima koje vam brod pruža. Ukoliko ste roditelj, za vašu decu ćete naći idealna rešenja u vidu aktivnosti koje su potpuno posvećene njihovoj zabavi i uživanju.

 

 

Osetite ukus vašeg krstarenja

Ako putovanje hrani dušu, šefovi brodskih kuhinja pouzdano znaju kako da nahrane vaše telo. U svakom trenutku nudi vam se veliki broj delikatesa od kojih vam „krene voda na usta“. Po receptima iz svih krajeva sveta, pripremljenih od svežih i autentičnih sastojaka. Čeka vas raskošna gozba uz odličnu selekciju vina.

 

                                                Description: Krstarenje / Putovanje brodom

 

 

Spektakularan odmor

Na moru ćete plesati, prisustvovati gala večeri, biti očarani internacionalnim programom i zavedeni magijom pozorišta. Noćni život na „Costinim“ brodovima nudi vam veliki izbor uzbudljivih doživljaja, bilo da ste izvođač ili gledalac. Obucite se glamurozno i uronite u magični svet zabave.

 

                                                 Description: Krstarenje / Putovanje brodom

 

 

Novi istraživači

 

                                                 Description: Krstarenje / Putovanje brodom

 

Krstarenje kombinuje lepotu života na brodu sa velikim izborom izleta na kopnu. Lokalni vodiči, kao domoroci sa novog kontinenta, vodiće vas u otkrivanju novih čuda pre nego što se vratite na brod obogaćene duše i sa širim pogledom na svet. 

Nova luka, kopno na vidiku - obuzima vaš osećaj uzbuđenja jednog istraživača.

 

                                                  Description: Krstarenje / Putovanje brodom

 

 

U VAŠOJ KABINI

Najvažniji ste vi. Sve se vrti oko vaše udobnosti. Ni o čemu nećete morati da brinete, a jedina vaša dilema biće da li da ostanete u udobnosti vaše kabine ili da izađete i uživate u sadržajima koje vam brod pruža.

 

                                                  Description: Krstarenje

 

                                                  Krstarenje

 

Pažljivo odaberite svoju kabinu. Bilo da je to apartman sa pogledom na more ili sa pristupom spa centru, kabina sa privatnim balkonom ili ona u sredini broda, možete očekivati maksimalnu udobnost i kvalitet. Ovi mali apartmani su uvek sveži, čisti i elegantno opremljeni.

Ovo, zajedno sa besprekornom uslugom i mnoštvom mogućnosti učiniće da se osećate kao kod kuće.

 

                                                  Description: Krstarenje

 

Možete pronaći sve što tražite: jednokrevetne kabine, dvokrevetne sa „twin“ i „double bed“ krevetima, višekrevetne ili spojene kabine na različitim pozicijama na brodu ... Veliki izbor smeštajnih mogućnosti po najvišim mogućim standardima.

 

                                                  Krstarenje

 

 

 

 

COSTA CRUISE   /   KRSTARENJE   /    www.costacruise.com

 

Duh čitave nacije plovi okeanima širom sveta na svakom od 15 brodova „Costa Cruise“.

 

                                                 Description: Krstarenje

 

U proteklih 65 godina milioni gostiju na „Costinim“ brodovima osetili su eleganciju, stil, veru u lepotu i tradicionalno gostoprimstvo.

U ovoj kompaniji kažu „Mi smo Costa, mi smo Italijani, nacija pesnika, moreplovaca i svetaca. Znamo da uživamo u autentičnim stvarima u životu i prepuštamo srcu da govori. Nikada se nećemo umoriti od potrage za novim rešenjima za vas, ukazujući vam najviši stepen pažnje i vodeći računa o najsitnijim detaljima.

 

                                                   Description: Krstarenje

 

„Pioniri i inovatori u krstarenjima, konstantno težimo ka novim idejama i rutama, kako bi smo vas zadovoljili i iznenadili svaki put, kao da vam je prvi. Na našim brodovima postoji veliki izbor atrakcija. Kao što više od milion članova Costa Club već zna, putovanje Costom predstavlja dvostruki odmor.

 

                                                      Krstarenje

 

„Mi poštujemo more. Moreplovci veoma dobro znaju da se veličanstevenost mora, mora poštovati. To je razlog što svi brodovi iz Costine flote koriste najsavremeniju tehnologiju iz oblasti održivosti razvoja, očuvanju i zaštite okruženja i ušteda energije. Od snabdevanja vodom i klimatizacije do rasvete i pogona, svi praktični i tehnički aspekti su u sinergiji u nameru da potrošnju i otpad svedu na minimum“.

Sve na Costinim brodovima je stvoreno da se osećate dobro i opušteno, ali u „Samsara spa“ bićete u mogućnosti da iskusite pravo blaženstvo.

Talasoterapija, lakonium i tepidarium, voda koja miluje telo i smiruje um. Svet apsolutnog zadovoljstva prižiće vam mogućnost da se preporodite u potpunosti.

 

                                                           Krstarenje

 

                                           

 MSC   /   KRSTARENJE   /    www.msckrstarenja.com