Rovinj Leto 2019 | Hrvatska Letovanje

 

Rovinj letovanje 2019 | sopstveni prevoz

 

Rovinj smatraju jednim od najlepših gradova na istarskoj obali. Smešten je na zapadnoj obali Istre, između Poreča i Pule, kako mnogi tvrde na idealnoj lokaciji za letovanje turista iz Evrope i čitavog sveta. Nekada malo ribarsko naselje i ribarska luka, preraslo je u modernu turističku destinaciju sa mnogobrojnom ponudom hotela i apartmana.

Veoma povoljni klimatski uslovi kao i izgradnja svih dodatnih turističkih sadržaja, na prvom mestu mnogobrojni hoteli i apartmani, učinili su Rovinj jednom od omiljenih destinacija kako porodicama sa decom tako i mlađoj generaciji gostiju koji se odlučuju da svoje letovanje provedu baš u ovom gradu.

Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje 2019 ima veliki broj hotela i apartmana. Letovanje se može realizovati sopstvenim prevozom.

U tom smislu, Rovinj nudi sve sadržaje od bogate gastronomske ponude, noćnih zabavnih sadržaja poput Monvi centra, izleta brodovima u Limski kanal koje upotpunju letovanje u ovom gradu.

ATRAKCIJE: Rovinjskom arhoipelagu pripada 22 ostrva od kojih su najistaknutija ostrva Svetog Andreja i Svete Katarine koji su taxi brodicima povezani sa Rovinjskom obalom. Stari deo grada nalazi se na poluostrvu kojim dominira toranj crkve Svete Eufemije koja je i pravi primer barokne arhitekture u Istri. . Takođe se u u Rovinju nalazi jedan od najlepših parkova prirode - Zlatni Rt, geološki park Monfiorenzo, a u samom gradu je i stogodišnji akvarij

 

Pogeldajte našu celokupnu ponudu Hrvatska letovanje 2019 ovde.