Izaberite

 

 

 

Španija letovanje 2019 | Majorka, Kosta Brava, Kosta Dorada

 

Španija letovanje 2019 | 11 dana direktnim čarter cetom

 

Španija se nalazi na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva. Od ostatka Evrope odvojena je planinskim vencem Pirineji, izlazi na Sredozemno more i Atlantski okean, a deo njene teritorije su i dva fantastična arhipelaga, Balearska i Kanarska ostrva. Kraljevina Španija ima oko 40 mil. stanovnika od kojih su 73% Španci, 16,5% Katalonci, 8% Galjegi (Galicija), 2,5% Baski. Glavni grad je Madrid sa više od 3 miliona stanovnika i već dugo godina je važan kulturni centar Evrope, kao i industrijski centar Španije. Od Frankovog pada 1975 god. zemlja je krenula u snažnu ekspanziju i danas je osma ekonomska sila sveta. Na istoku i jugu Španije preovladava sredozemna klima a karakteristično je dugo, suvo i toplo leto sa najvećim brojem sunčanih sati u Evropi. To je ujedni i odličan prvi razlog da izbor za Vaše letovanje 2019 bude baš Španija, do čijih Vas letovališta i hotela vodimo avionom iz Beograda.

 

 

Španija letovanje | 11 dana direktnim čarter letom 

 

Prijatna klima, duga obala i atraktivna španska ostrva sa velikim brojem modernih, sadržajnih letovališta i hotela, duge peščane plaže, autentični gradovi prepuni spomenika burne istorije (Madrid, Barselona, Palma, Sevilja, Granada, Malaga...), muzika koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, slavna kuhinja i veliki broj kvalitetnih vrsta vina, omogućili su da Španija bude meðu vodećim turističkim zemljama u svetu. Rekordan broj turista u Španiji je zabeležen 2017. godine (82 miliona), od čega najveći broj u Kataloniji (Barselona, Kosta Brava, Kosta Dorada) i na Balearskim ostrvima (Majorka, Ibica, Menorka, Kabrera, Formentera), do kojih i ove godine organizujemo putovanja avionom. Odaberite za letovanje 2019 neku od ovih destinacija i saznajte zašto je Španija toliko omiljena letnja destinacija.

 

Španija  leto 2019 | avionom

 

Turistička agencija ODEON World Travel je za sezonu leto 2019 pripremila putovanja avionom do nekih od najatraktivnijih destinacija koje Španija nudi. Putovanja avionom do Barselone i Palme, kao i pažljivo odabrani hoteli u Španiji su dovoljno dobar razlog da Vaš izbor za letovanje 2019. bude Majorka, Barselona, Kosta Brava ili Kosta Dorada.

 

Španija hoteli

 

U ponudi za Španija leto 2019 su hoteli kategorije od 3 do 5 zvezda, na atraktivnim lokacijama, proverenog kvalteta. Iskoristite popuste i rezervišite na vreme letovanje u Španiji odabravši hotel i putovanje avionom do destinacija iz naše ponude.

 KOSTA BRAVA

KOSTA BRAVA

KOSTA DORADA

KOSTA DORADA

MAJORKA

MAJORKA