Sunčev Breg Leto 2020 | Bugarska Letovanje

 

Sunčev Breg letovanje 2020 | sopstveni prevoz

 

 

Sunčev Breg je najveće i najpoznatije letovalište u Bugarskoj. Nalazi se na jugoistoku Bugarske, 30 km od grada Burgasa i 5 km od starog grada Nesebra.

Sunčev Breg kao jedno od najmodernijih bugarskih letovališta smešteno je u 8 km dugom peščanom zalivu koji formira polumesec sa mnoštvom hotela koje ima u ponudi. Letovalište Sunčev Breg počinje planski da se razvija 50-tih godina dvadesetog veka, da bi danas  obilje turističkih sadržaja privlačilo turiste iz čitavog sveta, na prvom mestu veliki broj hotela koji se nalaze i u ponudi turističke agencija Odeon World Travel za letovanje 2020 godine. Turisti mogu da se odluče da letovanje u ovom gradu provedu tako što će putovati sopstrvenim prevozom ili organizovanim autobuskim prevozom u organizaciji turističke agencije Odeon Worl Travel.

Posebna zanimljivost vezana za Sunčev Breg je da se velika pažnja poklanja ekološkim aspektima očuvanja životne sredine. U letovalištu se vrši ekološki čist transport – mini vozovima, biciklama i motociklima na baterije. To može biti još jedan od razloga zašto da svoje letovanje provedete upravo u Sunčevom Bregu.

Plaža u Sunčevom Bregu duga je 10 km i široka 30 m i celom svojom dužinom je od sitnog, zlatnožutog peska. Klima u Sunčevom Bregu je jako prijatna, sa 170 sunčanih dana u godini, a turistička sezona traje od maja do oktobra meseca.

ATRAKCIJE: Za ljubitelje sporta i one avanturističkog duha Sunčev breg je pun izazova - surfovanje, skijanje na vodi, skakanje padobranom, jahting, skuteri, odbojka na plaži, tenis, kuglanje, jahanje konja - pregršt aktivnosti u kojima svako može pronaći nešto za sebe.