Turistička agencija Odeon World travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.


 

Tasos Leto 2022 | Grčka Letovanje

 

Tasos letovanje 2022 | sopstveni prevoz

 

Tasos predstavlja jedno od lepših ostrva u Grčkoj za letovanje 2022 godine. Tasos je najsevernije grčko ostrvo i veoma je blizu kopna. Na Tasosu je ponuda velikog broja hotela i apartmana koji mogu biti dobar izbor za Vaše letovanje 2022. Od Solunske regije do Tasosa, odnosno do mesta odakle polazi trajekt za Tasos, vodi oko 200 km dobrog autoputa, a od oblasti Istočna Makedonija i Trakija Tasos je udaljen svega 8 kilometara. Na Tasosu se svojoj lepotom, sadržajem i plažama posebno izdvajaju mesta Potos, Limenas, Limenaria sa izuzetno bogatom ponudom hotelskog i apartmanskog smeštaja. Tasos ima oko 400 kvadratnih kilometara, dok je dužina obale oko 100 kilometara. Manja mesta poput Skala Rachoni, Skala Potamia, Tripity, Makryammos ili Pefkari sa svojim prepoznatljivim hotelima i apartmanima takodje predstavljaju rado posećene destinacije naših gostiju. Ipak, ono po čemu je ovo ostvo poznato je prijatna klima, mnogobrojne fantastične plaže, lagune i uvale, i nadasve razvijena turistička infrastruktura.

 

Tasos | Grčka leto 2022

Ostrvo Tasos je jedinstvene lepote izvajano harmonijom prirode i ljudi. Najsevernije je ostrvo Egeja i jedno od najlepših ostrva Grčke. Bogatstvo borovom šumom podarilo je Tasosu naziv "šuma koja pliva". Ostvro Tasos je poznato po belom mermeru i dobrom medu, kristalno čistom moru i brojnim pešcanim uvalicama na jugu ostrva, mirisnim borovim šumama i interesantnim spomenicima kulture. Simfonija plavetnila i zelenila. Bezmerna svetlost. Istinski uzitak i mogućnost da se odluta... Tasos, ostrvo koje opčinjava, veže i zavodi i danju i noću.

Limenas je glavni grad ostrva Tasos i mesto gde pristižu trajekti iz luke Keramoti. Limenas, pored turističkih sadržaja, hotela, apartmana, restorana, taverni, pruža i deo istorije. U Limenasu postoje arheološki ostaci u samom gradu i specijalno mesto Agora, drevna pijaca na čijem ulazu se nalazi i Arheološki muzej. Limenas pruža mogućnost da tokom svog letovanja promenite nekoliko plaža jer se šetalištem uz more može doći do poznate plaže Papias i malo dalje do plaže Tarzanas. U glavnoj ulici u Limenasu možete kupiti suvenire, plažne rekvizite i sve druge sitnice koje su tu da začine Vaše letovanje.

Potos je gradić na jugu ostrva Tasos koje radu posećuju i mladi i porodice. Na plažama Potosa su mnogobrojni kafići, barovi, tavern a centru se nalazi i luna park koji posebno raduje mladje članove porodice. Potos nudi veliki broj hotela i apartmana. 

Limenaria je gradić na jugu ostrva, 3 km severno od Potosa. Ukoliko volite da šetate pored mora i ne želite gužvu na plaži Limenarija je izbor za Vas. Plaža je duga nekoliko kilometara, peščana na obali dok je ulaz u vodu uglavnom kamenit. Supermarketi, taverne, barovi su tu da Vam učine dostupnim sitnice neophodne tokom Vašeg odmora.

 

Turistička agencija Odeon World Travel je za sezonu leto 2022 pripremila FIRST MINUTE ponude za putovanja autobusom i putovanja sopstvenim prevozom do Tasosa i grada Kavale. Pogledajte našu bogatu ponudu hotela i apartmana za letovanje 2022 na ostrvu Tasos.