Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

 

 

 

Maribor | Wellness & Spa Slovenija

 

Maribor | Wellness & Spa                                                              (Udaljenost od Beograda 510 km)

 

Terme Maribor smeštene su u prelepom okruženju, u podnožju Mariborskog Pohorja, najvećeg skijaškog centra u Sloveniji.  Pored skijanja u zimskom periodu odlični su uslovi za aktivan odmor tokom cele godine. Gostima su na raspolaganju vožnje bicikli i pešačenja uređenim stazama, kao i odlazak na veliki broj izleta.

Grad Maribor, smešten na obalama reke Drave, udaljen je svega 6 km. Maribor, sa svojim starim graskim jezgrom i trgovima sa znamenitim građevinama, gostima nudi veliki broj mogućnosti za istraživanje i šetnju. Ovde možete videti najstariju lozu na svetu, uživati u gradskom parku ili u nekom od mnogobrojnih kafića i restorana.

 

Terme Maribor | Termalna voda

Termalna voda  temperature 69° C izvire iz dubine od 900 m, bogata je jodom i fluorom, a posebno se preporučuje kod oboljenja zglobova, mišića, bolesti krvnih sudova i ginekoloških problema.

 

Terme Maribor | Hoteli

Turistička agencija Odeon World Travel, kada su u pitanju Terme Maribor, iz ponude izdvaja Hotel Habakuk 4* i hotel Hotel Arena 4*/3*.

 

Terme Maribor | Wellness i Spa Centar

WELLNESS I SPA CENTAR u sastavu hotela Habakuk ima unutrašnje i spoljašnje bazene koji se prostiru na površini od 740 m². Gostima je na raspolaganju veliki unutrašnji bazen sa vodom temperature 29° C sa nekoliko whirpool-a gde je voda temperature 35°C, zatim veliki spoljašnji bazen koji se koristi u letnjem periodu, sa pogledom na Maribor i obronke Pohorja, kao i manji spoljašnji bazen koji se koristi i u zimskom periodu. U sastavu wellness centra nalaze se dve vrste finske saune, infracrvena sauna i parno kupatilo. Za rekreaciju namenjen je renoviran fitnes centar kao i teren za skvoš.

U okviru wellness centra nalazi se i BEAUTY CENTAR gde su gostima na raspolaganju različite vrste masaža, nege lica i tela, kao i tretmani opuštanja za parove. Terme Maribor su zastupnik poznate kozmetičke kuće Babor, tako da pored tretmana preparatima ove vrhunske kozmetičke linije gosti mogu i da kupe različite proizvode Babor kozmetike.  

 

ENERGETSKI WELLNESS CENTAR ARENA prostire se na 400 m². Posebno kreirani programi za negu lica i tela zasnovani su na individualnom holističkom pristupu i baziraju se na ekološkim i organskim biljnim kozmetičkim linijama. Gostima su na raspolaganju različiti vođeni sauna programi, piling tretmani, masaže. Sauna svet sastoji se od dve finske saune, infracrvene saune, vinske saune, parnog kupatila, ledene jame, a gosti imaju mogućnost da uživaju u posebnom sauna tretmanu u vreme punog meseca.