Doček Nove godine u gradovima Evrope 

 

Nova godina 2020 avionom

 

Uđite u Novu 2020-tu bogatiji novim uspomenama, slikama i utiscima nakon dočeka najluđe noći na najlepšim evropskim destinacijama. Na vama je da izaberete idealan doček, a Odeon World Travel će vam omogućiti da u Novu godinu uđete na najbolji mogući način, za vas smo pripremili grupne polaske za Madrid, Lisabon, Istanbul, Pulju, Moskvu...  Uživajte u šopingu, šetnji i razgledanju znamenitosti. Osetite prazničnu atmosferu grada u kome se nalazite, upoznajte se sa njegovim najbitnijim znamenitostima, posetite izložbu ili muzejsku postavku, popijte kafu na najpoznatijem trgu ili obraduju dragu osobu nesvakidašnjim novogodišnjim poklonom.

 

 • MADRID NOVA GODINA 28.12.
  MADRID NOVA GODINA 28.12.
  6 dana avionom od 599€ Aerodromske takse ukljčene u cenu!
 • LISABON NOVA GODINA 29.12.
  LISABON NOVA GODINA 29.12.
  6 dana avionom od 699€ Aerodromske takse ukljčene u cenu!
 • PULJA NOVA GODINA 30.12.
  PULJA NOVA GODINA 30.12.
  4 dana od 449€ DIREKTAN ČARTER LET I AERODROMSKE TAKSE SU UKLJUČENI U CENU!
 • ISTANBUL NOVA GODINA
  ISTANBUL NOVA GODINA
  30.12. Hotel 3* od 388€ AERODROMSKE TAKSE SU UKLJUČENE U CENU!
 • ISTANBUL NOVA GODINA
  ISTANBUL NOVA GODINA
  30.12. Hotel 4* od 399€ AERODROMSKE TAKSE UKLJUČENE U CENU!
 • MOSKVA NOVA GODINA 30.12.
  MOSKVA NOVA GODINA 30.12.
  6 dana avionom od 585€ aerodromske takse uračunate su u cenu
 • SANKT PETERSBURG - MOSKVA | NOVA GODINA 28.12.
  SANKT PETERSBURG - MOSKVA | NOVA GODINA 28.12.
  9 dana avionom od 795€ aerodromske takse uračunate su u cenu
 • MOSKVA - SANKT PETERSBURG | NOVA GODINA 28.12.
  MOSKVA - SANKT PETERSBURG | NOVA GODINA 28.12.
  8 dana avionom od 785€ aerodromske takse uračunate su u cenu

 

Novogodišnja putovanja | Nova godina avionom 

 

Madrid je jedan od gradova Evrope u kojima doček Nove godine predstavlja pravu radost. Okupljaju se porodice, prijatelji i u pesmi i veselju dočekuju ponoć zajedno. Nova godina na španskom jeziku kaže se „Nochevieja“, u kojoj svi gradjani očekuju spektakularni vatromet u ponoć. Još od davnih vremena, priređuju vatromete u čast dolaska Nove godine, uz pravljenje velike buke! Putovanje avionom u Madrid je zakazano za 28.decembar, u trajanju od 6 dana. U ponudi je hotel kategorije 4* sa odličnom lokacijom, nedaleko od svih važnih znamenitosti Madrida.

 

Uvek je dobro vreme za putovanje avionom u egzotični Lisabon, a posebno u periodu Nove godine, kada se u ovom gradu oseća duh karnevala i slavlja na svakom koraku. Glavno mesto okupljanja u novogodišnjoj noći je Trg trgovine (Praça do Comércio), ali se brojne žurke i vatrometi organizuju širom grada. Novogodišnja trpeza u restoranima Lisabona je poseban doživljaj, samo jedan od onih koje ćete pamtiti ukoliko se odlučite da doček Nove godine provedete baš u Lisabonu. Putovanje avionom zakazano za 29.decembar., a program je u trajanju od 6 dana.  U ponudi je hotel kategorije 4*.

 

Putovanje u Istanbul je uvek atraktivno i Istanbulu se gosti uvek vraćaju, što zbog neiscrpnog kulturnog nasleđa, što zbog svetski poznatog shopping-a i neprevaziđene turske gastronomije. Za doček Nove godine u Istanbulu polazak je 30.decembra, program je u trajanju od 5 dana, hotel kategorije 4* i hotel kategorije 3*.

 

Rusija je najveća zemlja na svetu i potpuno je normalno što su njene prestonice Moskva i Sankt Peterburg, ogromne, impresivne i zaslepljujuće lepe. Za doček Nove godine u Moskvi polazak je 30. decembra, program je u trajanju od 6 dana, hotel kategorije 4*. Ukoliko želite da posetite obe prestonice Rusije u ponudi su dva programa: Moskva i Sankt Peterburg polazak 28.decembar u trajanju od 8 dana i Sankt Peterburg i Moskva polazak 28.decembar u trajanju od 9 dana.

 

Pulja (Puglia) sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem predstavlja jedan od najinteresantnijih delova Italije, drugačiji po arhitekturi, neotkriven i zanimljiv. Baš ovde su puteve ukrštali Grci, Rimljani, Iliri, Vizantinci i Arapi, čiji su se brodovi, ljudi, roba i kulture oduvek mešale između istoka i zapada. Četvorodnevno novogodišnje putovanje je idealna prilika da posetite Bari, Alberobelo (Alberobello), Polinjano (Polignano), Materu, Altamuru…Iz Beograda je organizovan direktan čarter let – putovanje avionom do Barija, 30.decembra, a Nova godina je idealna prilika da otkrijete čari juga Italije. U ponudi je hotel u Bariju, kategorije 4*.